A Magyarországi Chen Stílusú Xinyi Hunyuan Taijiquan Egyesület tudomására jutott az utóbbi időben, hogy egyes személyek jogtalanul, felelőtlenül oktatják a Chen stílusú Xinyi Hunyuan Taijiquan-t, valamint hogy az interneten – az egyesület engedélye nélkül – önkényesen hirdetik, terjesztik a stílust. A kezdő időszakban hibásan elsajátított mozdulatok hamar rögzülnek és később már nemigen javíthatók, ez a tanulók félrevezetése, amely rombolja a Chen Taijiquan hírnevét (és rossz fényt vet a stílusra a 2008-as olimpián is!).

Ezen okból kifolyólag a Magyarországi Chen Stílusú Xinyi Hunyuan Taijiquan Egyesület elnöke értesíti a tanulókat, hogy a Cégbíróság által hivatalosan bejegyzett egyesület a stílus törvényes képviselője. A stílus oktatásához szükséges engedélyt kizárólag az egyesület elnöke, Han Kui Yuan mester saját hatáskörben adhat az arra hivatott tanulóknak, és csak az engedély birtokában taníthatnak jogszerûen, ellenkező esetben vállalják a törvénytelenségből fakadó következményeket.

Budapest, 2002.03.30.

Han Kui Yuan
韩 奎 元

a Magyarországi Chen Stílusú
Xinyi Hunyuan Taijiquan Egyesület
elnöke

Kozlemeny

Az értesítés kínai nyelvű szövegét Franciskovics Andrea fordította magyarra.